085-4862327 (dagelijks 8.00 - 22.00)

Bezwaar en beroep CBR

Indien u het niet eens bent met een beslissing van het CBR kunt u hiertegen bezwaar en beroep instellen. In het bezwaar- of beroepschrift geeft u de gronden op waarom u het niet eens bent met de opgelegde maatregel of het opgelegde onderzoek. Omdat het bezwaar- en beroep geen schorsende werking heeft, tenzij uitdrukkelijk door het CBR is toegezegd dat de tenuitvoerlegging van het besluit wordt opgeschort, doet u er verstandig aan om tevens een voorlopige voorziening te vragen bij de bestuursrechter. 
Onder procedure kunt u uitvoerig lezen hoe de procedure verloopt.

De procedure bij het CBR is erg ingewikkeld. Zelfs voor de doorsnee advocaat is het lastig om succes te behalen in deze procedures. Dit komt omdat het een erg formele procedure is, waarbij slechts een beperkt aantal argumenten als grond aangevoerd kunnen worden tegen de beslissing van het CBR. Wilt u dus echt met succes verweer kunnen voeren tegen beslissingen van het CBR, dan adviseren wij u om te kiezen voor een in de CBR-procedure gespecialiseerde advocaat, uit ons netwerk.

Bent u terecht gekomen in de vorderingsprocedure van het CBR en wilt u tegen die beslissing in bezwaar of beroep, meldt dan uw zaak bij ons aan.

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden