085-4862327 (dagelijks 8.00 - 22.00)

Kosten rechtsbijstand

Via ons netwerk krijgt u niet alleen gespecialiseerde rechtsbijstand, maar wij bieden ook de laagste tarieven. Daardoor bent u verzekerd van deskundige rechtsbijstand tegen een betaalbare prijs.

Speciaal websitetarief

Met de bij ons netwerk aangesloten advocaten, hebben wij speciale prijsafspraken gemaakt. Alle advocaten hebben zich bereid verklaard de rechtsbijstand te verlenen voor slechts € 135,00 excl. BTW per uur. Dit is een speciaal overeengekomen voordeeltarief dat alleen geldt voor aanmeldingen via deze website, en welk honorarium beduidend lager ligt dan het gebruikelijke tarief dat de advocaten rekenen. Nergens anders vindt u gespecialiseerde rechtsbijstand voor zulke lage tarieven!

Pro deo advocaat

Helaas is het tegenwoordig vrijwel niet meer mogelijk om een pro deo advocaat te krijgen in CBR-zaken. Per 1 februari 2014 heeft de overheid de criteria hiervoor aangescherpt. Nu komt u alleen nog in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand indien het een feitelijk of juridisch zeer bijzondere zaak betreft. Uiteraard gelden ook nog de wettelijke inkomens- en vermogensgrenzen. Uw advocaat kan u hier meer over vertellen, en eventueel een toevoeging voor u aanvragen.

 

 

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden