085-4862327 (dagelijks 8.00 - 22.00)

Onderzoek naar de rijvaardigheid

Tijdens een onderzoek naar de rijvaardigheid wordt uw gedrag op de weg en uw beheersing van het voertuig beoordeeld. Gekeken wordt of u nog in staat bent om de motorrijtuig(en) te besturen waarvoor aan u een rijbewijs is afgegeven.

Ook op deze onderzoeken kunt u zich voorbereiden, zij het slechts in mindere mate. In hoofdzaak komt het aan op de beoordeling van uw rijgedrag door de deskundige van het CBR, maar wanneer u bekend raakt met de richtlijnen die van toepassing zijn, weet u tenminste waarop u zal worden beoordeeld. 

Het is daarom van belang dat u in een zo vroeg mogelijk stadium een gespecialiseerde advocaat raadpleegt. De advocaat zal u goed voorbereiden zodat u precies weet wat u van het onderzoek kunt verwachten. Wanneer u nu investeert in een goede voorbereiding, bespaart u later hoge kosten voor een tweede onderzoek, kosten van rechtsbijstand, en wellicht ook de schade en het ongemak dat u lijdt doordat u uw rijbewijs langere tijd zou moeten missen. Voorkomen is beter dan genezen! 

De bij ons netwerk aangesloten advocaten hebben jarenlange ervaring met de vorderingsprocedure van het CBR en weten precies hoe zij u zo goed mogelijk door de vorderingsprocedure moeten begeleiden. 

Het is daarom van belang dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt.

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden