085-4862327 (dagelijks 8.00 - 22.00)

Laboratoria bloedonderzoek

Wanneer u hebt gereden onder invloed kan het CBR in bepaalde gevallen (o.a. vanaf een ademalcoholgehalte van > 785 µg/l) besluiten dat u uw medewerking dient te verlenen aan een onderzoek naar de rijgeschiktheid. Een onderdeel van dat onderzoek is het bloedonderzoek in een laboratorium. U bent verplicht bloed af te staan, dat vervolgens door het laboratorium zal worden onderzocht op verhoging van bepaalde waarden.

Naar welke bloedwaarden er precies onderzoek wordt gedaan en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn, kunt u lezen in een speciale informatiebrochure die u hier kunt downloaden. In de informatiebrochure wordt u voorbereid op het onderzoek naar de rijgeschiktheid en leest u wat u precies kunt verwachten, welke vragen u krijgt en met welke bedoeling die vragen worden gesteld. U bent daardoor beter voorbereid en weet daardoor precies wat u kunt verwachten.

Het bloedonderzoek moet plaatsvinden in specifiek door het CBR aangewezen laboratoria of prikposten. In de onderstaande brochure kunt u de dichtsbijzijnde locatie bij u in de buurt vinden.

Overzicht laboratoria voor bloedonderzoek onderzoek naar rijgeschiktheid CBR

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden