085-4862327 (dagelijks 8.00 - 22.00)

Meer informatie

Uw Eigen verklaring: het vervolg

Geplaatst op 26 mei 2013

U hebt het formulier “eigen verklaring” ingevuld en naar het CBR gestuurd. Hierdoor is de eigen verklaringsprocedure gestart. Het CBR zal vervolgens beslissen of u (weer) bevoegd bent om motorrijtuigen te besturen. Voor u is het belangrijk om te weten hoe de eigen verklaringsprocedure er verder uitziet, en wat u kunt verwachten. Het CBR heeft een heldere informatiebrochure gemaakt, die u hieronder kunt downloaden. Lees deze goed door!

Lees meer ›

CBR Eigen verklaringsprocedure starten

Geplaatst op 26 mei 2013

De CBR eigen verklaringsprocedure start u door het kopen van het formulier “eigen verklaring” van het CBR. U vult het formulier naar waarheid in, en stuurt het naar het CBR.

Lees meer ›

Vragen eigen verklaring

Geplaatst op 26 mei 2013

Een eigen verklaring is niet meer dan een formulier met 10 vragen die u moet beantwoorden. Alleen als u een van de vragen met “ja” beantwoordt, bestaat er aanleiding voor een aanvullend onderzoek. Zo zal na een eerste ongeldig verklaring van het rijbewijs wegens een diagnose alcoholmisbruik tot gevolg hebben dat u de vierde vraag met “ja” moet beantwoorden. U krijgt vervolgens een opnieuw een onderzoek naar de rijgeschiktheid.

Lees meer ›
Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden