085-4862327 (dagelijks 8.00 - 22.00)

Bezwaar en beroep schadevergoeding CBR

Het CBR is verplicht om binnen een redelijke termijn op uw verzoek tot schadevergoeding te beslissen. U krijgt de beslissing van het CBR op schrift toegestuurd. Wanneer u het niet eens bent met de beslissing van het CBR op uw schadevergoedingsverzoek, dan kunt u tegen dezebeslissing bezwaar en beroep instellen.

Het is evenwel belangrijk dat u het initiële verzoek tot schadevergoeding aan het CBR goed motiveert en met bewijsstukken onderbouwt. Ook is het belangrijk dat u de juiste de juiste gronden van bezwaar opgeeft.

Rechtsbijstand

Omdat ook deze schadevergoedingsprocedures in het bestuursrecht erg gecompliceerd kunnen zijn, adviseren wij u om altijd gebruik te maken van de deskundige rechtsbijstand van een in de CBR procedure gespecialiseerde advocaat. De advocaat adviseert u over welke schadeposten u kunt vorderen en hoe u de vordering het beste kunt onderbouwen.
Deze rechtsbijstand sowieso verstandig voor het indienen van een schadevordering bij het CBR, maar zeker noodzakelijk voor het geval u bezwaar wenst in te stellen tegen de (gedeeltelijk) afwijzende beslissing van het CBR.

Wilt u schadevergoeding vorderen van het CBR na een onterechte ongeldig verklaring van uw rijbewijs of de onterechte oplegging van een maatregel, of wilt u bezwaar of beroep instellen tegen afwijzende beslissing van het CBR? Meld uw zaak vandaag nog bij ons aan.

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden